تعدادی از ربات های برداشت در منطقه لینکلن شایر بریتانیا به چیدن توت فرنگی های نوبر کمک کرده اند. این توت فرنگی ها در گلخانه و خارج از فصل تولید و روانه بازار مصرف شده اند. 

تخمین زده شده است که حدودا سه میلیون توت فرنگی توسط این ربات های برداشت در مزرعه ای در کرینگتون نزدیک بوستون، متعلق به جیمز دایسون، برداشت شده است.

این توت فرنگی ها که در محیط گلخانه رشد کرده اند، توسط نیروی کار مکانیزه شامل ۲۰ ربات که به آنها آموزش داده شده تشخیص دهند که چه زمانی آماده هستند، چیده شده‌اند.

به تدریج توانایی فناوری برای کمک به کشاورزی افزایش می یابد. در بریتانیا به دلایل مختلف در طول ماه های سرد سال توت فرنگی از رشد کمتری برخوردار است، و یکی از مواردی که کشاورزان بریتانیایی با آن مواجه هستند، کمبود کارگران کشاورزی خارجی پس از پایان فصل برداشت سنتی است. 

در حالی که توت فرنگی ها در محیط گلخانه ای رشد می کنند، میلیون ها تصویر از میوه برای آموزش ربات ها استفاده شده است.

 

برداشت مکانیزه توت فرنگی
برداشت مکانیزه توت فرنگی

 

دانیل استاکیل، که ربات‌ های برداشت را توسعه داده است، می‌گوید: «در طول سال‌ها، ده‌ها میلیون تصویر از توت‌فرنگی گرفته‌ایم و آن‌ها را در یک الگوریتم قرار داده‌ایم.

ما موفق شدیم به ربات یاد دهیم که توت فرنگی خوب چیست و توت فرنگی نا مناسب کدام است.

چندین شرکت نوآوری و مهندسی در بریتانیا روی تکنولوژی های نوین و فناوری ربات های کشاورز مشغول به پژوهش و بررسی هستند. نتیجه این پژوهش ها موجب افزایش تناژ و افزایش مدت زمان کشت و برداشت محصولاتی نظیر توت فرنگی می شود. بنابراین از واردات غیر ضروری جلوگیری خواهد شد.

در گلخانه ها یک سیستم آب و هوای کنترل شده توسط کامپیوتر تضمین می کند که گیاهان توت فرنگی بدون هزینه زیاد انرژی، آب و هوای بهینه را برای رشد مناسب دارند.

همچنین محققان این پروژه اعلام کرده اند: “ردپای کربن در این ۲۶ هکتار وجود دارد.” میکرو ارگانیسم های بی هوازی در محل، تمام گرما و توان مورد نیاز گلخانه را تولید می کند. شرکت های تحقیقاتی بریتانیایی پروژه‌های بیشتری را برای نشان دادن قابلیت‌های «رشد کشاورزی بریتانیا با همکاری مهندسی و فناوری» در دست اقدام دارند.


واحد مشاوره و فروش

تلفن همراه: ۹- ۰۹۹۰۴۸۲۳۴۳۶

تلفن ثابت: ۴- ۳۴۲۰۹۱۲۰  ۰۲۶  و ۳- ۳۴۰۹۰۰۷۰ -۰۲۶

تیداپارس در شبکه های اجتماعی

ما را در شبکه های اجتماعی با نام TIDAPARS جستجو و دنبال کنید.

 

نگارنده: واحد تحقیق و توسعه گروه صنعتی تیداپارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *